Sang Seperation, Filter abang leukosit, Plasma Virus Kahanan ora aktif - Zhongbaokang

Madeg ing taun 1996, Shandong Zhongbaokang Medical Implements Co., Ltd, perusahaan tombol Taibao Group, iku sawijining perusahaan profesional specialized ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan transfusi getih pesawat lan infus pas pesawat. produk utama kita Virus Filter aktif transfusi, Filter leukosit Aman, Plasmapheresis Centrifuge Apparatus, tliti Kedokteran Liquid Filter, Precise Nyaring infus pesawat, lightproof infus pesawat, Lightproof pas pesawat Filter infus, Needleless Injector etc. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan sing ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya.

Read More

Hot Protucts

Feature Products


Tampilan Online Chat!