Prakawis kita - Shandong Zhongbaokang Medical Co., Ltd

Babagan awake dhewe

201706241028093949

kedhaftar Tambah Huantai kabupaten, Zibo, Shandong
Jinis bisnis Tekan & develope, Industri, sale
Market utama China, Asia, Euorope, Timur Tengah, Nortd Amerika, Soutd Amerika, Afrika, Austrilia
Brand ZBK
Jumlah Karyawan 468
dodolan taunan 200 yuta
Madeg ing 1996

Shandong Zhongbaokang Medical Implements Co., Ltd

    Madeg ing taun 1996, Shandong Zhongbaokang Medical Implements Co., Ltd, perusahaan tombol Taibao Group, iku sawijining perusahaan profesional specialized ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan transfusi getih pesawat lan infus pas pesawat. produk utama kita Virus Filter aktif transfusi, Filter leukosit Aman, Plasmapheresis Centrifuge Apparatus, tliti Kedokteran Liquid Filter, Precise Nyaring infus pesawat, lightproof infus pesawat, Lightproof pas pesawat Filter infus, Needleless Injector etc. Kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional lan sing ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya.

    We sing ngarahke ing safety urip lan insisting ing riset lan pangembangan wiwit perusahaan digawe. Saiki, kita duwe liwat 60 paten kalebu luwih saka 20 paten penemuan. Adhedhasar teknologi kuwat, kita mbangun Engineering lan teknologi Research Center of transfusi getih Piranti saka Shandong, Post-dhokter Scientific Workstation, Academician Workstation saka Chinese Academy of Science, Riset Engineering Laboratorium Virus Sang leren Technology Shandong. 

    Quality punika gesang perusahaan. Our company jembaré luwih saka 40,000 m2 10.000 Bahan dimurnèkaké workshop sesuai karo standar GMP lan wis liwati ISO 9001, ISO 14001, CE, GMP kanggo piranti Medical. Supaya kanggo mesthekake kualitas, kita uga dibangun sistem jaminan kualitas kuwat kalebu Alat gedhe sterilization lan Biologi, chemistry lan kamar fisika dilengkapi Alat testing majeng. Kabeh produk kita sing diprodhuksi karo peralatan majeng lan tata cara QC ketat.

    Shandong Zhongbaokang Medical Implements Co., Ltd. Looking forwards kanggo sesambungan lan kerja sama karo pelanggan domestik lan manca ing penelitian ilmiah, produksi lan dodolan piranti transfusi, piranti infus lan kolom sing cocog. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan apa kita bisa nindakake sing, hubungi kita ing sembarang wektu. Welcome to Zhongbaokang!



Tampilan Online Chat!