ampoule

ampoule

  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: Ing minggu
  • Kapasitas sumber: 10,000 pcs per dina
  • Detail produk

    Tags Product

    Property:

    Ambane injeksi saka ora luwih saka 12mm

    0.3 ml lulus syringe perlu (ampoule)

    Ora bocor

    Diwenehake ing paket resik individu

    Material:

    Barrel, inti bar .: Polikarbonat-PC

    Plunger: karet acrylonitrile-butadiena

    struktur:Barrel, Plunger lan inti garis.

    Sterilisasi: eto

    Certificate: ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!