Bedside leukosit abang Filter

Bedside leukosit abang Filter

  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: ing 4 minggu
  • Kapasitas sumber: 5,000 set saben dina
  • Detail produk

    Tags Product

    Dianggo:

    Kita leukosit Aman Filter s (bedside) wis dirancang kanggo mbusak leukosit lan mikro-ongko ing getih lan nglindhungi patients saka komplikasi transfusi-related leukosit kuwi minangka penyakit GVHD lan reaksi salabetipun etc.

    Property:

    Ampas WBC count kurang than≤1.0 × 106 / unit

    High RBC Recovery rate≥90%

    Hematolysis rate≤5%

    aman 100% saka mikro-aggregates

    struktur:

    Iku kasusun saka wis filtrasi, Filter, ing pipelines, Filter online.

    1.Pre-filtrasi bakal mbusak mikro-ongko ing getih, lan nyegah gelembung ngetik Filter utama

    2.The Filter punika bagéyan inti ngendi leukosit bisa saring lan digunakke.

    3.The pipelines kalebu ing pipo solusi ono sesambungan karo uyah lan pipo getih. Miturut irrigating ing pipelines karo solusi ono sesambungan karo uyah sawise filtrasi, sel getih abang ing pipelines bisa mbalekake sak tenane.

    4. Air Filter bakal nyegah partikel menyang kit Filter.

    Sterilisasi: eto 

    Certificate: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!