Injector Needleless Best

Injector Needleless Best

  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: Ing 2 minggu
  • Kapasitas sumber: 1,000 pcs per sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    ZBK injector perlu dumadi saka rong bagéan

    1, part iki kalebu siji-nggunakake adaptor Isi resik lan nggunakake siji nganggo resik 0.3 ml lulus syringe perlu (ampoule). Padha inti lan basis Jeneng saka injector perlu.

    2, part iki kalebu Injector lan Reset stasiun lan menehi bubuk injeksi

    Struktur saben part

    1.sterile siji-nggunakake Isi adaptor: Cap, nduwèni jarum lan jarum pipe.

    201706121021318324

    2.Disposable nggunakake siji resik perlu syringe: Barrel, Plunger lan inti garis.

    201706121022370523

    3.Injector: awak injector, kunci aman njaba ring, kunci aman ring utama lan pemicu.

    201706121023427592

    stasiun 4.Reset: meksa tutup ndhuwur, ngreset bar, ngreset nduwèni stasiun.

    201706121024116680

    asas operasional Product

    injector perlu iku piranti injeksi dening meksa lan ora perlu jarum sak nyuntikaké ing. Liwat panggunaan spring khusus super kuwat kanggo mbentuk dhuwur meksa, ing meksa iki, lolohnya Cairan bakal lunga liwat bolongan banget lancip lan gawé stream Cairan kang nembus kulit lan semprotan menyang lapisan subcutaneous dening syringe jarum.

    Fitur Product

    1.Eliminate pain nyuntikaké.

    kedadean sing ora dikarepke puncturing 2.Eliminate disebabake jarum.

    3.No salib-ketularan.

    4.No calluses, dadi gedhe, njarem lan Fester.

    5.No bocor.

    6.No kudu ngumbah lan gampang kanggo nangani; ukuran cilik lan gampang kanggo nindakake; sabar amblyopic uga bisa nggunakake.

    nggunakake produk introduksi

    1.Prepare injector

    2.Fill ing Syringe

    3.Load injector

    injeksi 4.Give

    jaminan kualitas produk

    Our company wis liwati ISO9001, ISO013485 certificate kualitas internasional lan certificate lingkungan internasional ISO14001.

    Perusahaan wis fisik, kimia, Laboratorium biologi lan peralatan sterilization gedhe-ukuran kanggo mesthekake produk pyrogen-free, beracun-free. Kita uga kudu sampel kamar kanggo njamin kualitas produk.

    Layanan lan prasetya

    The perlu Injector diprodhuksi dening Shandong Zhongbaokang medical Implements Co., Ltd wis strictly dites, Ngatur lan dicenthang kanggo njamin kualitas produk apik. Yen ana sawetara Gagal sak nggunakake utawa masalah kualitas, monggo nelpon departemen marketing kita lan mbutuhake Diposaken, telpon No. iku + 86-0533-8688533.

    Serius janji: Injector lan Reset stasiun duwe siji taun wektu babar pisan wiwit tanggal purchasing lan FillingAdaptor lan perlu Syringe (ampoule) kita duwe loro taun wektu babar pisan wiwit tanggal sterilization.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!