Hard Shell leukosit abang Filter

Hard Shell leukosit abang Filter

  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: in 3 minggu
  • Kapasitas sumber: 15,000 pcs per dina
  • Detail produk

    Tags Product

    Filter leukosit abang dienggo single

    Dianggo:

    Kita leukosit Aman Filter s dirancang kanggo mbusak leukosit lan mikro-ongko ing getih lan nglindhungi patients saka komplikasi transfusi-related leukosit kuwi minangka penyakit GVHD lan reaksi salabetipun etc. Minangka produk nganggo, kang utamané dipigunakaké ing stasiun getih lan rumah sakit.

    Model Product:  ZBK-RF-200S, ZBK-RF-400S

    Volume filtrasi 1 unit utawa 2 Unit (saben unit kalebu 200ml saka getih utuh lan anticoagulant).

    Property:

    situs 1.Biological

    Ampas WBC count kurang than≤1.0 × 10 6/ unit

    High RBC Recovery rate≥90%

    Hematolysis rate≤5%

    wektu filtrasi: 12-15 menit

    aman 100% saka mikro-aggregates

    2.Physical lan property kimia 

    metal≤1μg heavy

    ngurangi Substances≤2ml

    penguapan residue≤2mg

    ΔPH≤1.5

    l UV Absorption≤0.3 (gelombang: 250nm kanggo 320nm)

    Keterangan:

    1.Material:

    Filter Body: Polikarbonat-PC

    materi membran Filter: PBT Polyester

    2.Dimensions:

    200ml: Outside diameteripun: 70mm

    400ml: Outside diameteripun: 90mm

    3.Filtration area:  200ml: 28,26 cm²

    400ml: 50,24 cm²

    Sterilisasi:  -meksa High uap

    Certificate: CE, ISO9001, ISO14001, IS01348501,


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!