infus Filter

infus Filter

  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: ing 4 minggu
  • Kapasitas sumber: 200,000 pcs per dina
  • Detail produk

    Tags Product

    Dianggo:

    Nglumpuk karo infus apparatus menyang pas nyaring infus set. Kang digunakake kanggo nyaring partikel larut ing medicine Cairan supaya harms kanggo awak saka partikel.

    Koleksi Product: Filter umum, Filter lightproof

    Property:

    aliran tarif cepet lan ana Blok ing proses infus.

    High Biologi kompatibel, adsorption tamba kurang.

    Autimatically exhaust. Kacepetan ngeselake cepet lan ana umpluk isih.

    Ing tingkat filtrasi luwih saka 99%.

    Ora prakara manca tiba mati lan supaya polusi secondary.

    Transmittance kanggo lightproof Filter ≦ 35%

    Keterangan:

    Material:

    Filter Media: membran PES hidrofilik

    Ngeculake: membran PTFE hidrofobik

    Housing: cetha medical ABS plastik

    Nglewati Size: 0.22um, 1.2um, 2.0um, 3.0um, 5.0um

    Ukuran: diameter njaba: 31.2mm kekandelan Max: 12mm

    Inlet / Outlet Konektor: Standard IV pipe konektor (Inlet / outlet)

    Hidrofilik filtrasi wilayah: 5.8 cm²

    Hidrofobik filtrasi wilayah: 0.785cm²

    Minimal Water Gelembung Point:

    0.22um: 350kpa

    1.2um: 40kpa

    5um: 45kpa

    Water minimal mili Rate:

    PES 0.2um: ≥200ml / 10min @ meksa sirah 100cm banyu

    PES 1.2um: ≥500ml / 10min @ meksa sirah 100cm banyu

    PES 2.0um: ≥500ml / 10min @ meksa sirah 100cm banyu

    PES 3.0um: ≥500ml / 10min @ meksa sirah 100cm banyu

    PES 5.0um: ≥500ml / 10min @ meksa sirah 100cm banyu

    Sterilisasi: eto

    Certificate: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!