Taibao Group 17 Staff Sports Meet

201706261046167710

201706261046171381

201706261046196614

On 28th April, Taibao Group diatur patemon 17 Staff Sporting taunan kanggo ningkataké persatuan antarane perusahaan ing grup, nambah paseduluran departemen, lan tetep Pas. Patemon Sporting wis total 20 item, sing paling akeh padha item tim. item Team padha kekuatan tim performanceof lan kohesi, kita alamiah ditempelake wigati kanggo lan praktek akeh ing advance. Everyone iki aktif melu game. Ing wiwitan game, atmosfer pemandangan banget anget lan pemain nyatakake kompetisi galak. Sajrone Course saka ketemu, kita uga sadhar semangat saka tilik lan roh Mrudula saka pamuter. Swara gayeng saka tilik gived daya pamuter alasan lan digawe wong akselerasi jangkah ngantem, mangkono nggawe pemandangan vitalitas nyenengake lan lengkap. Tim Shandong Zhongbaokang Medical ngleksanakake wis ngrambah banget asil patemon olahraga.


wektu Post: Aug-02-2018

Tampilan Online Chat!