Plasmapheresis Centrifuge Apparatus

Plasmapheresis Centrifuge Apparatus

  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: in 4-5 minggu
  • Kapasitas sumber: 5,000 set saben sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:

    Plamaspheresis Centrifuge Apparatus digunakake bebarengan karo Plasma sistem ngempalaken (USA Haemonetics: model PCS2) lan digunakake ing stasiun Plasmapheresis kanggo ngumpulake lan plasma manungsa kapisah lan bali maneh ing sel getih abang, sel putih isih lan trombosit kanggo donor.

     struktur:

    Plasmapheresis centrifuge Apparatus kasusun saka papat: Centrifuge tuwung, pipo plasma, tas plasma lan kolektor getih.

    201706120846498804

    1.Centrifuge tuwung

    pipo 2.plasma

    tas 3.Plasma

    Penagih 4. getih

    Property:

    Wis nglumpuk, gampang kanggo nggunakake.

    non-pyrogen, non-beracun, non-hemolysis

    Sterilisasi: eto

    Certificate: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!