Virus Kahanan ora aktif transfusi Filter

Virus Kahanan ora aktif transfusi Filter

  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: ing 4 minggu
  • Kapasitas sumber: 15,000 set saben dina
  • Detail produk

    Tags Product

    Dianggo:

    Kang digunakake kanggo inactivate virus ing plasma, nresep methylene ditambahaké biru lan Nyaring leukosit ing plasma. Kudu digunakake cocog karo Virus Medical Kahanan ora aktif Apparatus.

    Property:

    Nuduhake efek virus leren: VSV≥6lgTCID50; Sindbis≥6lgTCID50.

    Ing tingkat penylametan rata-rata saka utama coagulation plasma factor≥80%.

    Ora jenis ing imunogenisitas protein plasma

    Jumlah ampas saka leukosit saben unit plasma <5,0 × 105 / unit (leukosit aman rate≥99.9%)

    Ing tingkat panyerepan saka methylene blue≥85%

    Ing werna lan katon saka plasma sawise filtrasi padha ora beda saka Ngartekno iku plasma normal.

    Cepet filtrasi, nyimpen wektu apa, nyaring wektu 3-4 menit

    Kudu digunakake bebarengan karo peralatan leren saka pabrik padha kang wis diverifikasi dening proses kanggo entuk efek aktif produk.

    struktur:

    Spike, mungkasi clip, Adsorption Filter Component, lulus, MB Tambah Component, tas transfer Sang, pipo.

    Sterilisasi: eto

    Certificate: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!