Taibao група од 17 Персонал Спорт Среќавајте

201706261046167710

201706261046171381

201706261046196614

На 28 април, Taibao група организираше годишна 17 Персонал Спортски состанок за да промовира единство меѓу компаниите во рамките на групата, подобрување на одделенски пријателство, и да се вклопуваат. состанок на Спортинг имаше вкупно 20 предмети, повеќето од нив беа тим предмети. Тимот предмети беа приредба на јачината на тимот и кохезија, ние природно спроведен големо значење за него и се практикува сериозно однапред. Секој беше активно вклучена во играта. На почетокот на играта, атмосфера на сцената беше многу топло и играчите изјави жестока конкуренција. Во текот на митингот, ние исто така реализира ентузијазам од набљудувачите и неукротим духот на играчот. звукот на навивачите на набљудувачите gived моќ играчот мотив и ги направи да се забрза темпото на тепање, со што на местото на настанот весели и полни со виталност. Екипата на Шандонг Zhongbaokang Медицински Спроведување има постигнато одлични резултати во исполнувањето на спортот.


Време на мислењето: Aug-02-2018

WhatsApp Онлајн Chat!