Rreth Nesh - Shandong Zhongbaokang Mjekësi Co, Ltd

Rreth nesh

201706241028093949

Add regjistruar qarkut Huantai, Zibo, Shandong
Lloj i biznesit Arrijë dhe të zhvilluar, prodhimin, shitjen
Tregu kryesor Kina, Azia, Euorope, Lindja e Mesme, Nortd America, Soutd Amerika, Afrika, Austrilia
markë ZBK
Numri i punonjesve 468
shitjet vjetore 200 milionë
themeluar në 1996

Shandong Zhongbaokang zbaton Mjekësore Co, Ltd

    Themeluar në vitin 1996, Shandong Zhongbaokang Medical zbaton Co, Ltd, ndërmarrja kryesore e Taibao Group, është një prodhues i specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e transfuzioni i gjakut dhe vendosur saktë infuzion. Produktet tona kryesore janë Virus pasivitet Transfuzionit Filter, leukociteve Shkarkimi filter, Plasmapheresis Centrifuge Aparatet, precision Medicine Liquid Filter, Precise Filtering vendosur infuzion, i vendosur lightproof infuzion, Lightproof saktë grup filter infuzion, pa gjilpërë Injector etj Të gjitha prodhimet tona në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe janë vlerësuar në masë të madhe në një shumëllojshmëri të tregjeve të ndryshme në të gjithë botën.

    Ne jemi duke u përqëndruar në sigurinë e jetës dhe duke këmbëngulur në hulumtim dhe zhvillim që nga kompania e krijuar. Tani, ne vet mbi 60 patenta, duke përfshirë më shumë se 20 patenta shpikje. Duke u bazuar në teknologji të fortë, ne kemi ndërtuar inxhinierike dhe teknologjike Qendra e pajisjes Transfuzionit të Gjakut të Shandong, Post-mjek Shkencor Workstation, akademik Workstation i Akademisë Kineze të Shkencave, Inxhinierike Research Laboratory e gjakut Virus inactivation Teknologjisë të Shandong Research. 

    Cilësia është jeta e ndërmarrjes. Kompania jonë mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 40,000 m2 10.000 punëtori klasës pastrimit në përputhje me standardet GMP dhe ka kaluar ISO 9001, ISO 14001, CE, PMP për pajisjen mjekësore. Për të siguruar cilësinë, ne gjithashtu të ndërtuar një sistem të fortë të sigurimit të cilësisë, duke përfshirë pajisje të mëdha Sterilizimi dhe biologjisë, kimisë dhe fizikës dhoma të pajisura me pajisje të përparuara të testimit. Të gjitha prodhimet tona janë prodhuar me pajisje të përparuara dhe procedurat strikte QC.

    Shandong Zhongbaokang Medical zbaton Co, Ltd. Është në kërkim përpara për të komunikuar dhe bashkëpunuar me klientët vendas dhe të huaj në kërkimin shkencor, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve të transfuzionit, pajisjet infuzion dhe fushave përkatëse. Për të mësuar më shumë për atë që ne mund të bëjmë për ju, na kontaktoni në çdo kohë. Mirë se vini në Zhongbaokang!WhatsApp Online Chat !