Lajme

 • Show information
  Post time: Sep-17-2018

  From August 29th to August 31st, 2018 Medical Fair Asia was held in Singapore. Sponsored by Düsseldorf Messe GmbH, 2018 Medical Fair Asia is the largest medical industry exhibition in Singapore and one of the most well-known main medical exhibitions in Asia. The exhibition attracted more than 1,0...Lexo më shumë »

 • 29 mënyra për të tejkalojnë shitjet objektivin
  Ora Post: Aug-02-2018

  Në mënyrë për të përmirësuar më tej ndërgjegjësimin e marketingut dhe aftësinë e shitjeve të marketingut të kompanisë, sipas planit vjetor të kompanisë trajnimit për vitin 2017, më 14-16 prill Taibao Group organizoi "29 mënyra për të tejkalojnë shitjet objektivin" Në trajnim -house, The trajnimi mësojnë ... Lexo më shumë »

 • Aktiviteti i papaguar për dhurimin e gjakut në Taibao Group
  Ora Post: Aug-02-2018

  On June 12,2017, Taibao Group compined Zibo Blood Center launched a campaign to donate blood, a total of 220 employees participated in the donation actively. At 8:30 am, The first floor of Taibao Group staff restaurant turned into a temporary blood donation room, the space was divided into con...Lexo më shumë »

 • Taibao Grupi i 17 Stafi Sports Njih
  Ora Post: Aug-02-2018

  On April 28th, Taibao Group organized the annual 17th Staff Sporting meeting to promote unity among the companies within the group, enhance departmental friendship, and keep fit. The Sporting meeting had a total of 20 items, most of them were team items. Team items were the performanceof team ...Lexo më shumë »


WhatsApp Online Chat !