Taibao Grupi i 17 Stafi Sports Njih

201706261046167710

201706261046171381

201706261046196614

Më 28 prill, Taibao Group organizoi takimin vjetor të stafit 17 Sporting për të nxitur unitetin mes kompanive brenda grupit, të rritur miqësinë departamentit, dhe për të mbajtur të arsyeshme. Takimi Sporting kishte një total prej 20 artikujve, shumica e tyre ishin sende të ekipit. artikuj ekipi forca performanceof ekipit dhe kohezioni, ne natyrisht kushtuar rëndësi të madhe për të dhe praktikohet seriozisht paraprakisht. Gjithkush ishte i përfshirë në mënyrë aktive në lojë. Në fillim të lojës, atmosfera skena ishte shumë e ngrohtë dhe lojtarët deklaruar një konkurrencë të ashpër. Gjatë rrjedhës së takohen, ne gjithashtu e kuptuan entuziazmin nga rojet dhe shpirtin e pamposhtur e lojtarit. Zhurma gëzim nga rojet gived fuqinë player motiv dhe i bëri ata të përshpejtojë ritmin e rrahje, duke e bërë skenën vitalitet gëzuar dhe të plotë. Ekipi i Shandong Zhongbaokang mjekësore Zbatimi ka arritur rezultate të shkëlqyera në takimin e sportive.


Ora Post: Aug-02-2018

WhatsApp Online Chat !