Aktiviteti i papaguar për dhurimin e gjakut në Taibao Group

201706261050154791

201706261050177673

201706261050191372

Në qershor 12,2017, Taibao Group compined Zibo Center Blood nisur një fushatë për të dhuruar gjak, një total prej 220 të punësuarve kanë marrë pjesë në dhurimin mënyrë aktive. Në 8:30 të mëngjesit, kati i parë i restorantit të stafit Taibao Group kthyer në një dhomë të përkohshme dhurimit të gjakut, hapësira ishte e ndarë në zonën e konsultimit, zona zbulimin, zonë e gjakut dhe fusha të tjera. Më shumë se një duzinë infermieret gjakut transportojnë testimin dhe grumbullimin e gjakut profesionale pajisje për të filluar punën. Në aktivitet, kryetari Taibao Group Gong Duanzhou kaluan në epërsi në dhurimin e papaguar e gjakut dhe tha aktiviteti dhurimi i gjakut është organizuar nga Taibao Group pesë herë. Këtë herë, më shumë se 500 punonjës kanë qenë përgjigje aktive aplikimit, dhe më në fund ne e marr nga disa prej punëtorëve të cilët krahasohen kushtet për të marrë pjesë në këtë donacion papaguara të gjakut. Pjesëmarrja në dhurimin e papaguar të gjakut jo vetëm që rrit dashuria dhe përgjegjësia e punëtorëve, drejton më shumë njerëz që të dinë dhe të marrin pjesë në dhurimin e papaguar të gjakut, por edhe ndihmon shumë njerëz të cilët kanë nevojë për ndihmë. Ne jemi të gatshëm për të organizuar aktivitete të tilla të rëndësishme si një ndërmarrje me përgjegjësi sociale. Në të njëjtën ditë, Taibao Group, një total prej 220 punëtorëve të kujdeseni të përfshirë në aktivitetet vullnetare dhurimit të gjakut, vëllimi i gjakut kumulative arritur gati 60000 ml. Në fund të dhurimit të gjakut, punëtorët gjithashtu mori suvenire ofruara nga qendra e gjakut të qytetit dhe vaj ushqimor, vezë dhe shtesa të tjera ushqimore të siguruara nga Taibao Group.


Ora Post: Aug-02-2018

WhatsApp Online Chat !