Getih Seperation, Filter Réduksi Leukocyte, Plasma Virus Inactivity - Zhongbaokang

Didirikeun taun 1996, Shandong Zhongbaokang Médis Implements Co., Ltd, anu perusahaan konci Taibao Grup, mangrupakeun produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan di transfusi getih set na infusion tepat set. produk utama urang téh Virus Filter inactivity transfusi, filter Leukocyte Lengser, Plasmapheresis Centrifuge aparat, precision Kedokteran Liquid Filter, tepat Disaring infusion set, lightproof infusion set, Lightproof tepat set filter infusion, Needleless Injector jsb Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional tur aya greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya.

Maca deui

panas Protucts

fitur Produk


WhatsApp Online Chat!