Ampoule

Ampoule

  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: Dina minggu
  • Kapasitas suplai: 10.000 PCS per poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    sipat:

    Jero suntikan henteu leuwih ti 12mm

    0,3 ml lulus jarum suntik gunana (ampoule)

    Taya leakage

    Disadiakeun di bungkusan steril individu

    bahan:

    Laras, inti bar .: Polycarbonate-PC

    Plunger: karét acrylonitrile-butadiene

    struktur:Laras, Plunger na inti bar.

    Sterilization: ETO

    Sertipikat: ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!