Bedside Leukocyte Réduksi Filter

Bedside Leukocyte Réduksi Filter

  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: di 4 minggu
  • Kapasitas suplai: 5,000 susunan per poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    pamakéan:

    Kami Leukocyte Lengser filter s (bedside) dirancang pikeun nyabut leukosit jeung mikro-agrégat dina getih sarta ngajaga penderita tina komplikasi transfusi nu patali leukocyte kayaning kasakit GVHD jeung réaksi ngarugikeun jsb

    sipat:

    Residual WBC cacah kirang than≤1.0 × 106 / Unit

    Tinggi RBC recovery rate≥90%

    Hematolysis rate≤5%

    panyabutan 100% mikro-aggregates

    struktur:

    Ieu ngawengku hiji pre-filtration, filter, anu pipelines, filter hawa.

    1.Pre-filtration bakal dipiceun mikro-agrégat dina getih, sarta nyegah gelembung nuliskeun filter utama

    2.The filter teh bagian inti dimana leukosit bisa disaring jeung diserep.

    3.The pipelines diwangun tina pipa solusi saline sarta pipa getih. Ku irrigating nu pipelines kalayan larutan saline sanggeus filtration, sél getih beureum dina pipelines bisa pulih tuntas.

    4. Air Filter bakal nyegah partikel kana kit filter.

    Sterilization: ETO 

    Sertipikat: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!