Injector Needleless pangalusna

Injector Needleless pangalusna

  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: Dina 2 minggu
  • Kapasitas suplai: 1.000 PCS per bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    ZBK injector gunana ieu diwangun ku dua bagian

    1, bagian ieu ngawengku hiji single-pamakéan adaptor keusikan steril sarta pamakéan tunggal disposable steril 0,3 ml lulus jarum suntik gunana (ampoule). Aranjeunna inti na dadasar ngaran tina injector Gunana.

    2, bagian ieu ngawengku Injector na Reset stasiun jeung nyadiakeun bubuk keur suntik

    Struktur unggal bagian

    1.sterile single-pamakéan ngeusian adaptor: Cap, wadah jarum jeung jarum tubing.

    201706121021318324

    2.Disposable pamakéan tunggal steril gunana jarum suntik: Laras, Plunger na inti bar.

    201706121022370523

    3.Injector: awakna injector, konci aman luar cingcin, konci aman ring jero tur pemicu.

    201706121023427592

    stasiun 4.Reset: tekanan panutup luhur, ngareset bar, ngareset wadah stasiun.

    201706121024116680

    Prinsip operasional produk

    injector gunana mangrupakeun alat suntik ku tekanan sarta teu kedah jarum nalika injecting nu. Ngaliwatan pamakéan spring husus super kuat pikeun ngabentuk tekanan tinggi, dina tekenan ieu, ubar cair bakal ngaliwat liang pisan ipis sarta ngahasilkeun aliran cairan anu tembus kulit na menyemprot ka lapisan subcutaneous ku jarum suntik jarum.

    Fitur produk

    1.Eliminate nu nyeri injecting.

    incidence puncturing 2.Eliminate disababkeun ku jarum.

    3.No cross-kontaminasi.

    4.No Calluses, bareuh, eumeur jeung fester.

    5.No leakage.

    6.No kudu cuci jeung gampang pikeun nanganan; Ukuran leutik sarta gampang pikeun ngalaksanakeun; sabar amblyopic ogé bisa maké éta jaringan.

    pamakéan produk bubuka

    1.Prepare injector nu

    2.Fill nu jarum suntik

    3.Load injector

    suntik 4.Give

    jaminan kualitas produk

    parusahaan urang geus kaliwat Iso9001, ISO013485 sertipikat kualitas internasional jeung sertipikat lingkungan internasional ISO14001.

    parusahaan boga fisik, kimia, laboratorium biologi jeung alat sterilization badag skala pikeun mastikeun nu produk anu pyrogen bébas, toksik-gratis. Urang ogé boga sampel kamar pikeun mastikeun kualitas produk.

    Service sarta komitmen

    The Gunana Injector dijieun ku Shandong Zhongbaokang médis Implements Co., Ltd mastikeun dites, diluyukeun jeung dipariksa pikeun mastikeun kualitas produk alus. Mun aya sababaraha gagalna salila pamakéan atawa masalah kualitas, mangga nelepon departemén pamasaran kami sarta merlukeun perbaikan, telepon No. nyaeta + 86-0533-8688533.

    Solemn jangji: Injector na Reset stasiun gaduh sataun waktos jaminan saprak tanggal purchasing jeung FillingAdaptor jeung Gunana jarum suntik (ampoule) urang kudu dua taun waktu jaminan saprak tanggal sterilization.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!