Teuas Shell Leukocyte Réduksi Filter

Teuas Shell Leukocyte Réduksi Filter

  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: di 3 minggu
  • Kapasitas suplai: 15.000 PCS per poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    filter Leukocyte Réduksi pikeun pamakéan tunggal

    pamakéan:

    Kami Leukocyte Lengser filter s dirancang pikeun nyabut leukosit jeung mikro-agrégat dina getih sarta ngajaga penderita tina komplikasi transfusi nu patali leukocyte kayaning kasakit GVHD jeung réaksi ngarugikeun jsb Salaku produk disposable, éta utamana dipaké di stasiun getih jeung rumah sakit.

    Modél produk:  ZBK-RF-200S, ZBK-RF-400S

    Volume filtration nyaeta 1 Unit atanapi 2 unit (unggal Unit ngawengku 200ml tina sakabeh getih sarta anticoagulant).

    sipat:

    sipat 1.Biological

    Residual WBC cacah kirang than≤1.0 × 10 6/ Unit

    Tinggi RBC recovery rate≥90%

    Hematolysis rate≤5%

    waktos Filtration: 12-15 menit

    panyabutan 100% mikro-aggregates

    2.Physical jeung harta kimiawi 

    metal≤1μg beurat

    ngurangan Substances≤2ml

    évaporasi residue≤2mg

    ΔPH≤1.5

    l UV Absorption≤0.3 (Panjang gelombang: 250nm mun 320nm)

    spésifikasi:

    1.Material:

    Nyaring Awak: Polycarbonate-PC

    bahan mémbran filter: PBT poliéster

    2.Dimensions:

    200ml: Di luar diaméterna: 70mm

    400ml: Di luar diaméterna: 90mm

    3.Filtration aréa:  200ml: 28,26 cm²

    400ml: 50,24 cm²

    Sterilization:  -tekanan High uap

    Sertipikat: CE, ISO9001, ISO14001, IS01348501,


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!