Infusion Filter

Infusion Filter

  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: di 4 minggu
  • Kapasitas suplai: 200,000 PCS per poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    pamakéan:

    Dirakit kalawan infusion aparat kana tepat nyaring infusion susunan. Hal ieu dipaké pikeun nyaring partikel leyur na ubar cair ulah harms kana awak tina partikel.

    Jenis produk: filter umum, filter lightproof

    sipat:

    laju aliran saum sareng euweuh meungpeuk dina prosés infusion.

    Tinggi biologis cocog, adsorption ubar low.

    Autimatically haseup. Laju nyapekeun nyaéta saum sareng aya gelembung sésana.

    Laju filtration téh leuwih ti 99%.

    Taya urusan luar nagri layu atawa gugur sarta ulah aya polusi sekundér.

    Transmittance pikeun lightproof filter ≦ 35%

    spésifikasi:

    bahan:

    Filter Media: mémbran PES hidrofilik

    Curhat: mémbran PTFE hidrofobik

    Perumahan: jelas médis ABS palastik

    Pressure Ukuran: 0.22um, 1.2um, 2.0um, 3.0um, 5.0um

    Dimensi: diaméterna kaluar: 31.2mm ketebalan Max: 12mm

    Inlet / outlet panyambungna: Standar IV tubing panyambungna (inlet / outlet)

    Hidrofilik aréa filtration: 5,8 cm²

    Hidrofobik aréa filtration: 0.785cm²

    Minimum Cai gelembung Point:

    0.22um: 350kpa

    1.2um: 40kpa

    5um: 45kpa

    Cai minimum Aliran Rate:

    PES 0.2um: ≥200ml / 10min @ tekanan sirah 100cm cai

    PES 1.2um: ≥500ml / 10min @ tekanan sirah 100cm cai

    PES 2.0um: ≥500ml / 10min @ tekanan sirah 100cm cai

    PES 3.0um: ≥500ml / 10min @ tekanan sirah 100cm cai

    PES 5.0um: ≥500ml / 10min @ tekanan sirah 100cm cai

    Sterilization: ETO

    Sertipikat: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!