Kagiatan tutulung getih unpaid di Taibao Grup

201706261050154791

201706261050177673

201706261050191372

On June 12,2017, Taibao Grup compined Zibo Getih Center dibuka kampanye pikeun nyumbang getih, jumlahna aya 220 pagawé milu dina tutulung aktip. Di 8:30 am, The lanté mimiti staf réstoran Taibao Grup robah jadi kamar tutulung getih samentara, rohangan ieu dibagi kana aréa rundingan, wewengkon deteksi, wewengkon getih sarta wewengkon lianna. Leuwih ti hiji perawat belasan getih mawa profésional nguji sarta kempelan getih parabot pikeun ngamimitian gawé. Dina kagiatan éta, Pupuhu Taibao Grup Gong Duanzhou nyandak nuju di tutulung getih unpaid na ceuk aktivitas tutulung getih geus diayakeun ku Taibao Grup lima kali. waktos ieu, leuwih ti 500 pagawé geus respon aplikasi aktif, sarta tungtungna kami nyokot kaluar sababaraha pagawe anu loyog jeung kaayaan pikeun ilubiung dina tutulung getih unpaid ieu. Partisipasi dina tutulung getih unpaid teu ukur ngaronjatkeun cinta tur tanggung jawab pagawe, drive leuwih jalma uninga tur ngiringan dina tutulung getih unpaid, tapi oge mantuan loba jalma anu butuh pitulung. Kami daék ngatur kagiatan bermakna saperti perusahaan jawab socially. Dina dinten anu sami, Taibao Grup, jumlahna aya 220 pagawe miara aub dina kagiatan tutulung getih sukarela, volume getih kumulatif ngahontal ampir 60000 ml. Dina ahir tutulung getih, pagawe ogé narima éta souvenir disadiakeun ku pusat getih kota jeung minyak plant, endog jeung suplemén gizi lianna nu disadiakeun ku Taibao Grup.


waktos pos: Aug-02-2018

WhatsApp Online Chat!