Plasmapheresis Centrifuge aparatur

Plasmapheresis Centrifuge aparatur

  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: di 4-5 minggu
  • Kapasitas suplai: 5,000 susunan per bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran:

    Plamaspheresis Centrifuge aparat anu dipaké bareng jeung Plasma Sistim ngumpulkeun (AS Haemonetics: Modél PCS2) jeung dipaké di stasiun Plasmapheresis pikeun ngumpulkeun sarta plasma manusa misah tur mulang deui sél beureum, sél bodas sésana jeung platélét ka donor nu.

     struktur:

    Plasmapheresis centrifuge aparat diwangun ku opat bagian: Centrifuge cup, pipa plasma, kantong plasma jeung kolektor getih.

    201706120846498804

    1.Centrifuge cangkir

    pipa 2.plasma

    kantong 3.Plasma

    collector 4. getih

    sipat:

    Pra-dirakit, gampang ngagunakeun.

    non-pyrogen, non-toksik, non-hemolysis

    Sterilization: ETO

    Sertipikat: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!