Virus Inactivity transfusi Filter

Virus Inactivity transfusi Filter

  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: di 4 minggu
  • Kapasitas suplai: 15.000 susunan per poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    pamakéan:

    Hal ieu dipaké pikeun nganon-aktifkeun dina virus dina plasma, nyerep métilén ditambahkeun biru jeung nyaring leukocyte dina plasma. Ieu kedah dianggo cocog jeung Virus Médis Inactivity aparat.

    sipat:

    Nunjukkeun pangaruh virus inactivation: VSV≥6lgTCID50; Sindbis≥6lgTCID50.

    Laju ingetan rata utama koagulasi plasma factor≥80%.

    Taya variasi dina immunogenicity protéin plasma

    Jumlah residual tina leukocyte per Unit plasma <5.0 × 105 / Unit (leukocyte panyabutan rate≥99.9%)

    Laju nyerep métilén blue≥85%

    Warna jeung penampilan tina plasma sanggeus filtration éta teu béda signifikan tina pamadegan plasma normal.

    Gancang filtration, nyimpen waktos kerja, nyaring waktu téh 3-4 menit

    Kudu dipake bareng jeung parabot inactivation sahiji pabrik anu sarua nu geus diverifikasi ku prosés pikeun ngahontal efek aktif produk.

    struktur:

    Spike, eureun klip, Adsorption filter Cibalong, bypass, MB Tambahkeun Cibalong, kantong mindahkeun getih, pipa.

    Sterilization: ETO

    Sertipikat: CE, ISO9001, ISO14001, IS013485


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!