Blood nda, leukociteve Reduktimi Filter, Plasma Virus Pasiviteti - Zhongbaokang

Themeluar në vitin 1996, Shandong Zhongbaokang Medical zbaton Co, Ltd, ndërmarrja kryesore e Taibao Group, është një prodhues i specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e transfuzioni i gjakut dhe vendosur saktë infuzion. Produktet tona kryesore janë Virus pasivitet Transfuzionit Filter, leukociteve Shkarkimi filter, Plasmapheresis Centrifuge Aparatet, precision Medicine Liquid Filter, Precise Filtering vendosur infuzion, i vendosur lightproof infuzion, Lightproof saktë grup filter infuzion, pa gjilpërë Injector etj Të gjitha prodhimet tona në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe janë vlerësuar në masë të madhe në një shumëllojshmëri të tregjeve të ndryshme në të gjithë botën.

Lexo më shumë

Protucts Hot

Feature Produkte


WhatsApp Online Chat !