Médis Low Suhu Platform Operasi

Médis Low Suhu Platform Operasi

Short Description:


  • Brand: ZBK atanapi OEM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: Dina 9 minggu
  • Kapasitas suplai: 30 susunan per bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    pamakéan:

    Hal ieu dipaké dina stasion getih, rumah sakit, stasiun wabah sarta sababaraha institutes panalungtikan. Bisa nyieun wewengkon gawé hawa tiis tina 2-8 ℃ tetep ngolah getih tina pangaruh suhu luhur luar, nu ngaronjatkeun kaamanan getih. Ogé bisa dipaké pikeun Suhu Low dissection Platform.

    sipat:

    Suhu di wewengkon kerja anu seragam jeung euweuh kondensasi.

    The sterilizer UV jaminan yén aréa kerja anu haratis ti kontaminasi.

    Struktur dibagi; Taya noise.

    Gampang pindahkeun tur nyepetkeun.

    Sertipikat: ISO14001


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!