Kegiatan sumbangan getih dibayar ing Taibao Group

201706261050154791

201706261050177673

201706261050191372

On June 12,2017, Taibao Group compined Zibo Sang Center kampanye kanggo nyumbang getih, total 220 karyawan melu ing sumbangan aktif. Ing 8:30 am, lantai kapisan Staff restaurant Taibao Group nguripake menyang kamar getih sumbangan sauntara, papan iki dipérang dadi wilayah rembugan, area deteksi, wilayah getih lan wilayah liyane. Luwih saka perawat rolas getih mbeta profesional testing lan koleksi getih peralatan kanggo miwiti karya. Ing kegiatan, Ketua Taibao Group Gong Duanzhou njupuk timbal ing getih sumbangan dibayar lan ngandika kegiatan sumbangan getih wis diatur dening Taibao Group kaping lima. wektu iki, luwih saka 500 karyawan wis respon aplikasi aktif, lan pungkasanipun kita katon sawetara saka buruh sing cocok kahanan melok sumbangan getih dibayar iki. Partisipasi ing getih sumbangan dibayar ora mung nambah katresnan lan tanggung jawab saka buruh, drive luwih ngerti lan melu ing getih sumbangan dibayar, nanging uga mbantu akeh wong sing perlu bantuan. Kita cumadhang kanggo ngatur aktivitas migunani kayata perusahaan tanggung jawab sosial. Ing dina sing padha, Taibao Group, total 220 buruh ngrawat melu ing aktivitas getih sumbangan sukarela, volume getih kumulatif ngrambah saklawasé 60000 ml. Ing mburi sumbangan getih, buruh uga nampa oleh-oleh sing diwenehake dening tengah getih kutha lan lenga becik ditonton, endhog lan nutrisi tambahan liyane kasedhiya dening Taibao Group.


wektu Post: Aug-02-2018

Tampilan Online Chat!