Nepangkeun - Shandong Zhongbaokang Médis Co., Ltd

Tentang Kami

201706241028093949

didaptarkeun Tambah Huantai county, Zibo, Shandong
Jenis bisnis Ngahontal & Develope, pabrik, diobral
Pasar utama Cina, Asia, Euorope, Wétan Tengah, Nortd Amerika, Soutd Amérika, Afrika, Austrilia
merek ZBK
Jumlah pagawé 468
jualan taunan 200 juta
didirikeun taun 1996

Shandong Zhongbaokang Médis Implements Co., Ltd

    Didirikeun taun 1996, Shandong Zhongbaokang Médis Implements Co., Ltd, anu perusahaan konci Taibao Grup, mangrupakeun produsén profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan di transfusi getih set na infusion tepat set. produk utama urang téh Virus Filter inactivity transfusi, filter Leukocyte Lengser, Plasmapheresis Centrifuge aparat, precision Kedokteran Liquid Filter, tepat Disaring infusion set, lightproof infusion set, Lightproof tepat set filter infusion, Needleless Injector jsb Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional tur aya greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya.

    Kami fokus dina kaamanan hirup tur maksa dina panalungtikan sarta pamekaran saprak parusahaan dijieun. Ayeuna, urang sorangan leuwih 60 patén-patén kaasup leuwih ti 20 patén-patén penemuan. Dumasar téhnologi kuat, urang ngawangun Téknik sarta téhnologis Panalungtikan Center of transfusi getih Alat of Shandong, Post-dokter ilmiah Workstation, akademisi Workstation of Cina Akademi Élmu, Panalungtikan Téknik Laboratorium of Virus Getih Inactivation Téhnologi of Shandong. 

    Kualitas anu kahirupan perusahaan. parusahaan urang nyertakeun hiji aréa leuwih ti 40.000 m2 tina 10.000 Kelas purifikasi workshop luyu jeung baku GMP jeung kaliwat ISO 9001, ISO 14001, CE, GMP pikeun alat Médis. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas, urang ogé diwangun sistem jaminan kualitas kuat kaasup equipments badag sterilization jeung biologi, kimia sarta kamar fisika dilengkepan equipments nguji maju. Sadaya produk urang anu dijieun kalawan parabot canggih sarta prosedur QC ketat.

    Shandong Zhongbaokang Médis Implements Co., Ltd. Keur néangan payun pikeun komunikasi jeung cooperating jeung konsumén domestik jeung luar nagri dina panalungtikan ilmiah, produksi jeung jualan alat transfusi, alat infusion jeung widang relevan. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan naon bisa urang pigawé pikeun anjeun, ngahubungan kami iraha wae. Wilujeng sumping di Zhongbaokang!



WhatsApp Online Chat!