Taibao Grup 17 Staf Olahraga papanggih

201706261046167710

201706261046171381

201706261046196614

Dina 28th April, Taibao Grup dikelompokeun pasamoan 17 Staf Sporting taunan pikeun ngamajukeun hiji diantara pausahaan dina grup éta, ningkatkeun silaturahim departmental, sarta tetep fit. Pasamoan Sporting kungsi total 20 item, tétéla éta barang tim. Item tim éta kakuatan tim performanceof jeung kohési, urang alami napel pentingna hébat ka dinya jeung latihan serius sateuacanna. Sarerea ieu aktip aub dina kaulinan. Di mimiti game, atmosfir pamandangan éta pisan haneut jeung pamaén dinyatakeun kompetisi galak. Salila kursus amprok, urang ogé sadar nu minat ti pangawas sarta sumanget Indomitable pamaén. Sora surak ti pangawas gived daya pamuter motif sarta dilakukeun ku maranehna ngagancangkeun Pace of ngéléhkeun, sahingga nyieun adegan vitalitas riang tur pinuh. Tim ti Shandong Zhongbaokang Médis nerapkeun geus kahontal hasilna alus teuing di pasamoan olahraga.


waktos pos: Aug-02-2018

WhatsApp Online Chat!