Medical Low suhu Platform Operating

Medical Low suhu Platform Operating

Short Description:


  • Brand: ZBK utawa OEM
  • Asal Product: China
  • Wektu kiriman: Ing 9 minggu
  • Kapasitas sumber: 30 set saben sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    Dianggo:

    Kang digunakake ing stasiun getih, rumah sakit, stasiun epidemi lan sawetara Gambling. Sampeyan bisa nggawe area apa suhu kurang saka 2-8 ℃ supaya Processing getih saka pengaruh suhu lan dhuwur, kang mbenakake safety getih. Uga bisa digunakake kanggo suhu Low Pambedhahan Platform.

    Property:

    Ing suhu ing wilayah apa iku seragam lan ana kondensasi.

    The sterilizer UV njamin yen area apa gratis saka ketularan.

    struktur rengka; Ana gangguan.

    Gampang kanggo mindhah lan nggancaraken.

    Certificate: ISO14001


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!