неплатено крводарителство активност во Taibao група

201706261050154791

201706261050177673

201706261050191372

Во Јуни 12,2017, Taibao група compined Zibo Крв Центар започна кампања да донираат крв, од вкупно 220 вработени учествуваа на донацијата активно. Во 8:30 часот, на првиот кат на ресторан персонал Taibao група се претвори во привремена крводарителството соба, простор беше поделен во консултација површина, откривање, крв област и други области. Повеќе од десетина крв медицински сестри вршење професионална тестирање и собирање на крв опрема за да се започне со работата. Во дејноста, претседател Taibao група Гонг Duanzhou презеде водството во дарувањето на крв и неплатени рече активност на крводарителството беше организирана од страна Taibao група од пет пати. Овој пат, повеќе од 500 вработени биле активни одговор апликација, и, конечно, одберам некои од работниците кои се исти услови да учествувате во оваа неплатени крводарителството. Учество во донација неплатени крвта не само што ги подобрува љубов и одговорност на работниците, вози повеќе луѓе да знаат и да учествува во донација неплатени крв, но, исто така, им помага на многу луѓе на кои им треба помош. Ние сме спремни да се организираат вакви значајни активности како општествено одговорна компанија. На истиот ден, Taibao група, од вкупно 220 грижат работници кои се вклучени во активностите за доброволно дарување на крв, обемот на кумулативни крв достигна речиси 60000 ml. На крајот на крводарителството, работниците добија и сувенирите се предвидени од страна на градот крв центар и масло за јадење, јајца и други додатоци во исхраната се предвидени од страна Taibao група.


Време на мислењето: Aug-02-2018

WhatsApp Онлајн Chat!